Prosjekt : UTFLUKT

Razika holdt konsert i september mens Casiokids gjestet Odda og Iris Scene i desember.

Prosjekt: UTFLUKT

Har vært en konsertserie med fokus på ungdom og med fri aldersgrense i Hordaland.

Beskrivelse

Norges største satsing på konserter med fri aldersgrense ble gjennomført i Hordaland fra november 2012 til desember 2013, et samarbeidsprosjekt mellom Brak, artistmanagementet MADE, Hardanger ungdomsråd og kulturkontorene i Fyllingsdalen/Laksevåg, Arna/Åsane, Fana/Ytrebygda, Bergenhus/Årstad og på Stord.

Prosjektet fikk navnet «Utflukt» og det ble gjennomført ti turneer. I november 2012 ble den første turneen avholdt med ti konserter med punkbandet Blood Command. Young Dreams fulgte i januar, The Megaphonic Thrift i mars, Hvitmalt Gjerde i april. Razika i september og Casiokids stod på turnéplakaten i desember.

Razika

Blueslaget lokst utøve ønsket alle velkommen til konsert med Razika fredag 13. september. Jentene kan dette med musikk og leverte varene med sjarm og varme. Og selv om deres egenart har en genial og bred appell, uteble dessverre ungdommene i Odda. Det var tynt i publikum i forhold til hva Razika fortjener.

Casiokids

12. desember var det selveste Casiokids på plakaten. Og skuffende nok, uteble ungdommen igjen. Men Casiokids fremførte en knakende go konsert selvom det var tynt i publikum.

Lokalt har konsertene vært et samarbeid mellom Blueslaget lokst utøve/Irir Scene og ungdommene ved Odda ungdomsklubb.

Tekst+foto Razika: Steinunn Torsteinsdottir.
Foto Casiokids: Kristine /bilder/Konserter/Razika/Fra_Iris_._Foto_Steinunn_Torsteinsdottir./Razika_gitar.JPG /bilder/Konserter/Razika/Fra_Iris_._Foto_Steinunn_Torsteinsdottir./Razika_scenen.JPG /bilder/Konserter/Razika/Fra_Iris_._Foto_Steinunn_Torsteinsdottir./Razika_glapublikum.JPG