BEAT FOR BEAT & Karaokeshow
Internasjonalt Kor ønsker å tilby oddingar - det væra seg bedriftar, firma, lag, foreningar og andre grupper - konseptet Beat for Beat. Her kan en konkurrera med venner/kjente/kollegaer og ha ein suveren kveld, etterfulgt av karaoke for de som ønsker det. Dette er ein flott måte å spre sang-glede på, styrke fellesskap og miljø samt ha det jysla moro. Og for korets del; tilføra noen kroner til ei mager lagskasse. Og kem veit; kanskje det også fører til økt rekruttering i koret?

I denna anledning arrangerte Internasjonalt Kor v/styret en "testkveld" lørdag, der koret sjøl var deltagarar, mens styret var arrangørar. To lag konkurrerte mot hverandre, og alle gjester som kom var publikum.
Konkurransen begynte pent og pyntelig, men utvikla seg raskt til ein knivskarp duell mellom lagene. Det var blått lag som til slutt kasserte inn seieren og fikk overrekt kveldens lekre premie: Nydelige, sjokoladetrukne jordbær ala Elise samt to flasker sprudlevann:) Og i god konkurranseånd delte vinnerlaget premien med det andre laget. Men la det væra sagt; hadde det vært delt ut poeng for koreografi, dans, innlevelse og dirty moves - så hadde rødt lag vunne. Tommy - you are the king!

Beat for Beat blei tatt svært godt i mot - både av deltagarar og publikum. Opplegget var profft, med en stø Amira bak pc'en som tok seg av det tekniske og en sprudlende Elise som kveldens Ivar Dyrhaug (MED splitthopp!) Og resten av styret hjalp til med praktiske tips, oppmuntring og oppbacking underveis. Stor applaus til styret for godt forberedt opplegg! Og med vår egen lydmann, Martin Fjæra, bak spakane - så gikk det jo strålande.

Styret uttrykte etterpå at de var veldig fornøyd med opplegget. De hadde stort utbytte av denne testingkvelden, då den tydeliggjorde noen elementer de vil forbedra til neste gang. Ellers retter de også en takk til nevnte lydmann for super jobb. De kan også avsløra at de allerede har fått bestilling på ein "Beat for Beat - kveld" for en arbeidsplass i Odda, og etter gårsdagen er det nok mulig at fleire ramler inn. Det vil væra høgst sannsynelig.

Etter Beat for Beat var over, blei det åpna Karaoke-show for resten av publikum. Sjøl om korets medlemmer dominerte denne seansen, var det også fleire av publikum som meldte seg på og sang sine favorittar.

Karaoke er karaoke; en kan elska det og en kan hata det. Og det er vel ikkje til å stikke under en stol at det var en del softare og meir poppete musikk enn det som pleier å strømme ut av høyttalerne på Iris. Men at de som deltok i går hadde det moro, evner det liten tvil om. Det er jo nettopp det alt handler om.

Og så dukker det opp noen perler av vokalister innimellom, som for eksempel Merete Moe. Ho gjorde en fabelaktig versjon av "Let it rain" (Amanda Marshall) med backing av lillesøster Elise. Herlig!

Karaoke-sekvensen må nok også justerast noe, med strammare regi, bedre lydfiler enn det som ligger på YouTube og litt omrigg av sittegrupper for å skapa et meir inkluderande miljø. Dette kommer nok korstyret til å se nærmare på til neste arrangement. Vi gleder oss allerede, og anbefaler konseptet til alle oddingar:)

Vel blåst til Internasjonalt Kor i Odda!

 

TEKST OG CRAPPY BILDER: Elin Myran

/bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/2.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/3.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/4.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/5.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/6.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/7.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/8.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/9.JPG /bilder/2014/Beat_for_Beat_1_14/10.JPG