Konsert: Jørgen Sandvik og hans bluesband!

Jørgens Sandviks Permanent Vacation er et bluesband som spiller heftig blues med godt med rom for improvisasjon. 

iris scene - fredag 28/2 - kr. 200,- / kr. 150 (medlem) - dørene åpner kl. 22.00

Jørgens Sandviks Permanent Vacation ryktes for å være et fantastisk bluesband som spiller med ekte trøkk og stil. Bandet spiller heftig blues og det er fantastisk morsomt å se og høre Permanent Vacation. Repertoaret består av Jørgens egne låter, samt klassikere fra Jørgens inspirasjonskilder.

Jørgen Sandvik - gitar og sang
Anders Bitustøyl - bass
Jan Petter Myklestad - perkusjon og munnspill
Nils Are Drønen – trommer

Sjekk ut video: Jørgen Sandviks Permanent Vacation - This Hole Is Not So Deep

Jørgen Sandvik er mest kjent som strengemesteren i Real Ones som han har reist verden rundt med, fått Spellemannspris, TONOs Edward pris, By:larm-prisen med mer. Han har også medvirket på plater med kjente navn som Sigrid Moldestad, Sondre Lerche, DeLillos, Ole Paus og Kaizers Orchestra.

Kvartetten spiller både her og der. Helgen før bandet gjester Odda, er de å finne på Madam Felle i Bergen by. Dette er livemusikk som hører til en absolutt toppklasse – Iris Scene er derfor ”The place to be” denne fredagen!

Kommer du? Følg med på eventsiden til konserten på FACEBOOK

Satser på solokarriere
Jørgen Sandvik er en ung veteran blant artister i Norge. Han er kjent for å et av medlemmene og spellemannsprisvinnerne i Real Ones og som gitarist for Sigrid Moldestad. Nå satser han også solo med blues i bagasjen! Tanken er å satse mer helhetlig på sitt eget blues-orienterte uttrykk. Blant musikere og bransjefolk anerkjennes Jørgen som en våre ledende artister med et unikt talent.

Besøk han på FACEBOOK/bilder/2014/Konserter/JorgenSandviks_PermanentVacation/JSPV_43_LITEN.jpg