Årsmøtet avholdt for 2013

Etter styrets beretning å lese, har 2013 vært et godt år for Blueslaget lokst utøve.

I løpet av året som gikk var det avholdt 12 styremøter Blueslaget Lokst Utøve. Det har også vært avholdt evalueringsmøter og møter i forbindelse med Odda i 100 arrangementet og Blueshelga. Laget har nådd 399 medlemmer og det kommer stadig nye medlemmer til. Årets medlemspriser gikk til Randi Legård og Bodil Skjerven for vel utført frivillig arbeid.

Det ble vedtatt at medlemspris kontinentet øker med 50 kroner og er nå på kr. 300,-
Siste økning var i 2007.

Etter valget består det nye styret av:

Leder:                   Stein Egil Legård

1. Styremedlem     Egil Lutro

2. Styremedlem     Helge Patterson

3. Styremedlem     Lars Eikemo

4. Styremedlem     Steinunn Torsteinsdottir

5. Styremedlem     Unni Hovden

1. Varamedlem      Martin Fjæra

2. Varamedlem      Bård Svenning

3. Varamedlem      Knut Nistov

Sjekk ut bilder av styremedlemmene HER

Revisor: Øyvind Stueland

Aktiviteter vi kan notere
Året som gikk inneholdt ikke bare et jubileum for Odda Kommune, men også for Blueslaget. Folkefesten 7. og 8. juni gikk strålende, og ble avsluttet med stor fest under Skalltaket med 2000 besøkende. Vi feiret 20-års jubileum. Dette ble feiret med en jubileumshelg nest siste uke i november. Onsdag til og med lørdag på Iris Scene. Feiringen startet med barnedisko, fortsatte med konsert med Albrigtsen, Nordli og Orbo og avsluttet med Vetrhus Bluesband. Fredag kveld var satt av til inviterte gjester og samarbeidspartnere. Her fikk vi en god anledning til å takke alle for hjelpen og støtten gjennom 20 år. Blueshelga gikk utrolig flott arrangementsmessig. Men problematikken rundt pass, ga seg rare utslag i dårlig besøk på konserter som egentlig var utsolgt. Dette ga seg et utslag i mindre overskudd enn tidligere år. Litteratursymposiet ble gjennomført til meget i stil. Plateklubber har vært avholdt, den første fredagen i hver måned så sant det har vært ledig på Iris. PopqQuiz har vært gjennomført to ganger i 2013. Musikals Røra under kyndig veiledning av Elin Myran, har vært arrangert to ganger i 2013. Av artister som har besøkt oss kan det nevnes følgende: Terry Lehns, Jonas Fjeld, Rita Eriksen trio, Peter Nordberg duo, The Meatmen, Amund Maarud, Sons of Bill, Coast, Dana Fuchs og Fab. Thunderbirds.

The Apples på scenen
Oddabandet stod atter en gang på Iris Scene til alles fornøyelse. Det rapporteres om spilleglede, danseglede og gledeglede utover denne lørdagskvelden. Og det er vel ingen overraskelse at The Apples får til en slik kveld med glans!

Foto. Steinunn Torsteinsdottir/Kristine Sinnapus

 /bilder/2014/Aarsmote2014/moteleder.JPG /bilder/2014/Aarsmote2014/the_apples1.jpg /bilder/2014/Aarsmote2014/the_apples2.jpg /bilder/2014/Aarsmote2014/the_apples3.jpg /bilder/2014/Aarsmote2014/valgkomite.JPG