En super Plateklubb

Det var mye som var supert da Plateklubb for mars måned ble gjennomført

Det var to av deltagerne fra vinnerlaget i februar som stilte opp som quizmastere. Begge damene var super-sjarmerende og gjennomførte sin quiz på en super måte.

Her var det mye kommersielle spørsmål som kunne interessere alle og enhver. Derfor var det synlig at det var alltid noen på laget som visste noe. Og quizspørsmålene ble presentert på en super måte og skrevet ut på ark i gul, lilla, rosa og hvit – en super fremstilling som skaper det lille ekstra – og det er jo bare supert!

Det var fire lag som kjempet om en super seier og etter fire super-runder der en av dem var en super-lett bonusrunde, var det lag 3 som stakk av med den supre seieren, men kun med ett poeng foran Lag 1 som tok en super andreplass.

Vi gratulerer; Steinunn Torsteinsdottir, Ole Marius Kvamme, Asta Steinunn Asttorsdottir og Stian Smith Hansen.

Vinnerlaget stiller opp som quizmastere neste Plateklubb som avholdes fredag 4. april. 

Tekst og foto. Steinunn Torsteinsdottir/bilder/Plateklubber/Mars_2014/Lag_1.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/elinser.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/hoved.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/kuloppgave.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/lag2.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/lag_3.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/lag_4.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/lindateller.jpg /bilder/Plateklubber/Mars_2014/pipe.jpg