En jæla fin fyr :)

Fredag og lørdag denne helga besøkte Greg Wyard oss - og det var sabla fint.

For denna trubaduren fra Canada hadde litt av et repetoar å tilby. Ei vanvittig rekke med kjente låtar fra alle sjangere kom som perler på ei snor. Alt i fra Pharell Williams´ Happy til Black Sabbaths Paranoid. Inkludert ein imponerande versjon av intet mindre enn Bohemian Rhapsody.

På lørdagen på dagtid fikk Greg en flott omvisning i Odda og omegn, med blant anna tur til Skjeggedal og omvisning i Skalltaket. Ledsaga av Stein Egil fikk han sett et vakkert Odda i et fantastisk strålande vær. Og i følge Legård er Greg en jæla fin fyr - og det oppdaga de som tok turen til Iris i helga også. For svært mange fikk slått av en prat med den hyggelige kanadieren, og han var en stor hit blant publikum.

Vidare tok han i mot låtønsker fortløpande på scenen, og det er heilt utrolig kor mange tekster og arrangement Greg kan utenat. Publikum ropte opp ønsker, og han tok de på strak arm. Eg fant ut at eg måtte testa detta, og skreiv AC/DC på en lapp og viste han. Han smilte og nikka; og så fort han var ferdig med låten han holdt på med - slo han over på You Shook Me All Night Long. Utrulig kult. Give the people what they want - fungerer alltid:)

Greg har ei flott stemma; og spiller utrulig godt på sin 12 strengers Takamine (og hvis du no blei imponert over min gitar-kunnskap; gløm det. Takk til Svein Ø. for know how). 

Så på vegne av oss som var på Iris fredag og lørdag; takk Greg! Detta var knallbra:)

TEKST/FOTO: Elin MyranEn jæla flink fyr Linda og Birgitta bak baren:) Unni og Arve bak billettdisken:) Selfie med søstra og lydmannen:) Et vellykka eksperiment Greg Wyard - foto: Sinnapus Det alltid lika blide trekløveret:)