En praktfull slippfest

ORBO presenterte sin nye EP – Man O`War på Iris Scene lørdag 5. april.

Slippfesten for Man O`War skal være en forsmak på albumet med samme tittel. Utgivelsen har innhentet både terningkast fem og seks fra norske medier allerede. Og skal vi trille terningen etter oddabesøket blir det ikke færre prikker på som rulles opp. Dette er første engelskspråklige utgivelse siden «Prairie Sun» i 2010. Bandet består av ORBO (Ole Reinert Berg-Olsen) på gitar og vokal, Reidar Opdal, piano, gitar og vokal, Magnus Skylstad på trommer og Eirik Larsson på bass.

Sjekk ut ORBOs hjemmeside

Det var en kjempefin slippfest på Iris Scene denne kvelden og ORBO spilte seg igjennom to solide sett. Vi fikk selvfølgelig de fire låtene fra EPen Man O`War. Live presenterte ORBO videre en blanding fra sin katalog og vi fikk selvfølgelig høre «High Roller» fra 2008. Det var tydelig at publikummet er tilhengere av ORBO – applausen var varm og allsangen til stede. Både EPen og live settene holder ORBO-standard og skaper et lydbilde publikum kom for å oppleve.

Sjekk ut ORBO på Facebook

Forrige oddabesøk var sammen med Steinar Albrigtsen og Monika Nordli under jubileet til Blueslaget lokst utøve høsten 2013. Besøket som soloartist våren 2014 var minnerikt det også.

Blueslagets anbefaling: Hør på EPen Man O`War – og gled deg til albumet kommer!

 

Tekst og foto. Steinunn Torsteinsdottir.Reidar Opdal på piano/vokal/gitar Publikum koste seg Skapte fint lydbilde Sceneglad ORBO