Israel Nash - A man to remember!

Israel Nash og bandet hevet taket på Iris Scene torsdag 24. april.

Israel Nash og bandet leverte en strålende konsert i Odda by og på Iris Scene. Rundt 40 publikummere tok turen på en torsdag kveld og fikk nok en konsertopplevelse de sent vil glemme. Israel Nash har gjort stort inntrykk på sine turneer i Norge og Skandinavia. Artisten som omtales som Amerikas neste store talent, gjorde også inntrykk i Hardanger. Hvor stort inntrykket skal beskrives er nok subjektivt og opp til hver enkelt å bedømme. Men, det kan oppfattes som en meget vellykket levering fra bandet siden de fikk trampeklapp og applaus til de entret scenen igjen etter siste låt. Som forventet fikk vi høre låter fra det siste albumet Rain Plans og det var selvfølgelig andre godbiter servert fra Nash.

Blueslagets anbefaling: Besøk hans HJEMMESIDE

Jeg har mange gode konsertopplevelser på Iris Scene. Torsdag 24. april 2014 går rett inn i minneboken og gjerne rett opp på listen over topp 5 konserter jeg har sett. Dette er musikk man rett og slett ikke overser, det oser godhjerter i genuine musikere og kvalitet som topper alt som heter nyheter eller trender. Det er tidløse toner og egenskapene til låtmaterialet kan finne veien til et nivå som hever seg opp til verdensklassen. Israel Nash blir sammenlignet med Bruce Springsteen, Neil Young, John Fogerty og Ryan Adams - og det er ingen overdrivelse.

Sjekk ut Israel Nash på FACEBOOK 

Se også videoklipp fra låta Rexanimarum - nydelig!

Israel Nash - Rexanimarum from Blueslaget lokst utøve on Vimeo.

Jeg nynnet med musikken under konserten. Jeg nynnet i bilen på vei hjem etter konserten. Jeg nynnet på badet når jeg stelte meg til natten og jeg nynnet når jeg var på vei inn i drømmeland. Jeg nynner enda og takk for at jeg husket å kjøpe den nyeste utgivelsen - Rain Plans - på konsertkvelden. Sist jeg gikk hjem med lignende følelse fra Iris Scene var etter besøk fra blant annet Sons Of Bill, The South og Tommy Tokyo.

Hør tre av låtene som ble spilt på Iris Scene torsdag 24. april.

Se også starten på den nydelige låta Wichita:

Israel Nash - Wichita from Blueslaget lokst utøve on Vimeo.

Han fanget meg som publikum og det gjorde han med resten av salen også. Det var lite prating mellom låtene. Publikum ventet spent på neste nummer når et var ferdig. At Nash har evnen til å fange publikummet sitt inn i sin hule hånd er ikke vanskelig å se eller forstå. Det er ikke bare musikken. Men bandet og Nash selv som er utrolig hyggelige og karismatiske personer og det er veldig smittende over på oss som er i nærheten.

 Les også musikkbloggen.no sin omtale av konserten Israel Nash gjorde i Bergen kvelden etter oddakonserten.

Tekst/foto/video: Steinunn Torsteinsdottir.Sceneglede og samspill. Foto: Steinunn Torsteinsdottir. Bård kokker til musikerne. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Foto: Steinunn Torsteinsdottir Gitarist i særklasse. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Glede i baren. Foto: Àsta Steinunn Àsttorsdottir Israel Nash møtte publikum i salen etter konserten. Foto: Steinunn Torsteinsdottir En glad kar. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Signering av props. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Ganske alminnelige karer. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Herlig vokalist. Foto: Steinunn Torsteinsdottir God gitarist. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Publikum koste seg. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Foto: Steinunn Torsteinsdottir Skål! Steelgitar. Foto: Steinunn Torsteinsdottir Stilig trommesett! Foto: Steinunn Torsteinsdottir Stilig trommis. Foto: Steinunn Torsteinsdottir /bilder/2014/Konserter/Israen_Nash_Gripka/Iris_24.4.14/IsraelNash_gitaren.jpg