Nytt billettsystem

Nå har Blueslaget lokst utøve og Iris Scene gått over til nytt billettsystem.

Fra 1.november vil alle arrangement på Iris Scene bli solgt på www.ticketco.no. Der kan du som medlemm også kjøpe billetter med medlemsrabatt. Det er lagt inn restriksjon på kun 1-en billett pr. medlem. Alle billetter vil bli scannet med QR-kode i døra. Du kan enten ta med deg utskrift av billetten eller bare vise QR-koden som du har lagret på mobilen din og vi vil verifisere den i døra. Det vil fremdeles være mulig å kjøpe billetter i døra, men vi anbefaler alle til å kjøpe via TicketCo.

Bakgrunnen for overgangen til TicketCo er at Scanticket er lagt ned og dette er det beste alternativet vi har funnet. Det er en enkel prosedyre å kjøpe billetter, ingen brukernavn og passord, og sist men ikke minst håper vi at dette vil gjøre billetthåndteringen enklere for billettselgerne, vi håper også at vi i ikke alt for lang fremtid kan få alle billettsalg inn via bankkort.

Dersom du tar en tur innom www.ticketco.no kan du søke på Iris Scene eller Blueslaget lokst utøve, og du får opp alle arrangementer vi har lagt ut. Innen f.k.  søndag vil alle planlagte arrangementer være tilgjengelig. Det ligger allerede flere. Du kan også hente en billettapp til telefonen din!

Følg med TicketCo på FACEBOOK/bilder/Diverse_info/Grundere_ticketco_LITA.jpg