Band of Confusion - ein knallbar duo

Oddaduoen trakk 70 musikkfrelste til Iris scene lørdag 7. februar

Band of Confusion feat Jan Nyborg var eit knallbra band!

Sylvia Andressen var synleg nervøs før ho skulle på scenen, det var det sjølvsagt ikkje noko grunn til, Morgan Vikne på kassagitar og ringreven Jan Nyborg på bass hadde full kontroll og gjorde at Sylvia blei bedre og bedre denne laurdagskvelden på Iris Scene.

Etter ein velfotjent pause var det på ann igjen. Det begynte på verst tenkeleg vis. Ulyd og høg feedback fra den eine gitaren til Morgan som fekk folk i salen til og ropa på Martin.

Det var det ikkje grunn til, for Stein Egil Legård som for denne lørdagskvelden kjørte lyden, hadde full kontroll. Kjapp og smidig og ikkje minst med ein naturleg autoritet, som ein så hadde vore ute ein vinterdag før og kan alle triksa, blei problema løyst på 123456789… 

Sjekk ut bilder HER også! 

For underteikna var det mange nye låtar denne lørdagskvelden på Iris scene, den eg likte best var the hanging tree og hoodoo woman. Eg glede meg til nest møte med Morgan , Sylvia (og Jan), saman med fleire av den harde kjerne i Blueslaget lokst utøve, kor var dåke???

Tekst  og alle foto. Vidar Fjæra.Morgan Vikne. Foto. Vidar Fjæra. I baren. Foto. Vidar Fjæra. Morgan Vikne på gitar. Foto. Vidar Fjæra. Sylvia Andersen. Foto. Vidar Fjæra. Flott vokalist. Foto. Vidar Fjæra. Jan Nyborg var gjesteartist på bass. Foto. Vidar Fjæra. På scenen. Foto. Vidar Fjæra. Jan Nyborg. Foto. Vidar Fjæra.