Godt å koma heim

Endelig var det eit skikkelig og ekta knallbra bluesband på Iris Scene

Det var eit spillekåt bluesband denne fredagskvelden som fekk bluesfolket i «Notodda» til og svinga seg, og vel så det, halve natta. Det er som «å koma heim», sa Jostein Forsberg , det er så godt, eg slappe sånn av her i Odda, det er som vi har samme sjel. Sånn føler vi det og, i Notodden…

Eg kan og vil ikkje vurdera dei einskilde musikarane som spelte på Iris denne fredagskvelden, men… det er alltid eit men, Eg har vel mange med meg hvis eg forsiktig antyde at Morten Omlid er jæla bra på gitar og ikkje så god på slagverk.

Blues er smerte
Blues er vondt
Blues er jæla vondt
Blues er godt
Blues er jæla godt
Blues er glede 
Blues er nytelse
Blues er rå nytelse
Bluestown Kings er ekta blues

Bare høyr på. Love in vain, Got you on my mind, Need my baby, Be my woman, I am in the mood, Move on, Last Night, Make you happy. Det var nokre av låtane detta fantastiske og det ekta knallbra bluesbandet hadde på setlista si fredag den 13.

Det var vel ein 50-60 personar inne på Iris scene, 20 av dei var damer som kom fra kinoen og. «Fifty Shades of Grey», dei krevde minst to ekstranummer, og det blei det på dei sjølsagt.

Takk Jostein
Takk Morten
Takk Øystein
Takk Trond

Tekst og alle foto. Vidar FjæraBluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra. BluesTown Kings i Odda. Foto. Vidar Fjæra.