Twang Gang tilførte årsmøtet "futt i"

Det var en artig nest siste helg i februar på Iris Scene.

Publikum koste seg fra første stund trioen er jo en gjeng som er lett å like. Musikken er også lett å få under huden - rockabilly får flere kroppsdeler til å dirre, rockefoten som bare automatisk tramper med beatsa og hoftene som vrikker til stemningen. 

Følg gutta på deres FACEBOOK

Og stemningen var høy og økte bare utover kvelden... Twang Gang fortjener mer publikum enn det møtte på Iris Scene denne kvelden - etterhvert som natta formet seg dukket det flere helgefornøyde mennesker opp, selvom det ikke var stappfullt koste gutta seg på scenen og leverte alt de kunne. Og det var lekkert at flere fant frem til dansegulvet. 

Besøk Twang Gang

Musikkpolitiet (Øyvind, Svein og Ivar) var på sin faste oppstilling og etter humøret å dømme vil jeg påstå at Twang Gang er mer enn godkjent! Countryinspirert rockabilly er tydeligvis noe for dem og for publikummet som kom denne kvelden.

Bandet startet kvelden med å tenke seg tilbake til forrige oddabesøk og mimret over god stemning. Og stemningen var fin denne gangen også. Derfor er det naturlig å ønske Twang Gang tilbake - gjerne flere ganger... 

Sjekk ut video:

Twang Gang 21. februar 2015 from Blueslaget lokst utøve on Vimeo.

Årsmøte for 2014 ble avholdt tidligere denne kvelden. Det møtte opp et tjuetalls medlemmer. Årsberetningen ble lest opp uten alvorlige anmerkninger. Regnskapet ble gjennomgått, det ble servert mange gode tall og tilfredstillende resultater for klubben. 

Ved valg ble det valgt inn to nye medlemmer i styret. Vi ønsker velkommen til de nye varamedlemmene; Martin Torekoven og Frode Anderson. Stein Egil Legård ble gjenvalgt som leder. Helge Patterson ble gjenvalgt som 2. styremedlem, samt Lars Eikemo som 3. styremedlem. Bård Svenning sitter fortsatt som 1. varamedlem. Egil Lutro, Unni Hovden og Steinunn Torsteinsdottir var ikke på valg i år, og beholder sine plasser.

Under inkommne forslag ble det besluttet å belønne reporterne i skrivegruppa for oddablues.no på lik linje med dugnagsarbeidet som billettselgerne gjør. PR- og informasjonsansvarlig informerte kort om nesttsidens besøksfrekvens.Data fra google analytics viser at nettsiden oddablues.no er godt besøkt med nesten 10 000 brukere i 2014.

Det ble trukket et festivalpass til Blueshelga 2015 blant de oppmøtte medlemmene. Gratulerer til Stian Skjerven!

Tekst/video/alle foto. Steinunn Torsteinsdottir.

 


Sceneglød Ståbass! Øyvind, Svein og Ivar.... Publikum i godt humør! Publikum nyter musikken. Sceneglede! Scenesprell!