I Claudia Scotts hule hånd

Det var mange som hadde gledet seg til et gjenhør med Claudia Scott, og de gikk ikke skuffet hjem - for å si det sånn
“Claudia Scott Band”  består av stjernelaget: Claudia Scott: vokal, gitarer, harmonica, mandolin,  Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola,  Olaf Olsen: vokal, trommer, Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-giitar, og sammen løftet de taket aldri så lite lørdag 25.mars.

Bandet innledet med et par låter fra Claudias kritikerroste siste, album og spilte seg deretter gjennom to sett med en blanding av eldre og nyere låter. Publikum ble loset gjennom vare og gripende melodier via mer up tempo - om man kan kalle det det, til de store høyder og tung metall.

Det var rett og slett en strålende, feelgood - konsert. Dessuten er det alltid en fornøyelse å være flue på veggen når dyktige musikere demonstrerer sine ferdigheter fra A til Å. Og så er det Caudia selv da, så rolig og avslappet i sin kommunikasjon med publikum mellom låtene og så gnistrende av energi når musikken formidles. Den dama blir bare bedre og bedre. Ujålete og ekte.

Det ble naturligvis trampeklapp og ekstraomgang. Noen hadde ønsket seg "Heard it on the Radio", en låt Claudia ikke har spilt på mange år, men hun tok utfordringen. - Jeg vet ikke om jeg husker hele teksten, så dere får hjelpe meg i tilfelle, sa hun med en latter.

For de av oss som har fartet over fjellet til Notodden i tide og utide, var det også stas å få et gjensyn med gitarkappleikvinner Kopsland - nå altså gitarist i "Claudia Scott Band" - som etter reaksjonen i salen å dømme, fikk noen nye fans i Odda lørdag.

Tusen takk for besøket og velkommen tilbake.

Tekst og bilder
Tone Mannsåker
bilder/2017/Claudia_Scott/2_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/3_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/4_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/5_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/7_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/11_.JPG /bilder/2017/Claudia_Scott/12_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/10_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/6_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/8_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/9_.JPG bilder/2017/Claudia_Scott/12_.JPG