Gina & Orbo - beste kur mot vårslapphet ever

De som satt hjemme da Gina Aspenes og Ole Reinert Berg Olsen med band spilte på Iris Scene fredag 31.mars gikk glipp av en vitaminpille av de storeSammen med Reidar F. Opdal, Marius Erster Bergesen og Pablo Tellez gjennomførte de to sett med høy temperatur og fengende rytmer, materiale som de tidligere har fremført hver for seg.

Etter å ha hørt dem sammen, forstår vi hvorfor Bård Ose kalte denne duoen for "Det beste som har skjedd siden Mick Jagger og Tina Turner". Det er et ytterst vellykket samarbeid som i tillegg til å gli inn i ørene som smelta smør, også gnistrer av spilleglede og humør.

Både Orbo og Gina har sangstemmer som tåler å klatre til de store høyder, noe vi fikk høre flere ganger underveis. Imponerende.
Og resten av bandet: Strålende så klart. Bare det beste er godt nok når Gina og Orbo er på veien. 

Det var rett og slett en deilig konsertopplevelse, og til de som ikke var der, er det bare å si: Har dere sjansen til å høre disse to eminente artistene med band et eller annet sted, ikke la den sjansen gå fra dere.

Tekst og bilder: Tone

bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/Gina_2.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/Orbo_3_.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/Tabgenter_4_.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/Band_5_.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/God_stemning_6_.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/10_2_.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/8_IMG_0723.JPG bilder/2017/Orbo_og_Gina_1/Konserten/9-2_.JPG