Påskequiz med Baccalao og Lazy attåt

Baccalao og Quiz har i mange år markert påskestart for mange medlemmer i lokst utøve, og 2017 var intet unntak med middagsselskap for rundt 40 personerI år var det Terje Berge som påtok seg oppdraget som kokk, og han fikk mye velfortjent skryt for det velsmakende måltidet han serverte. Det var egentlig tre ulike retter; vi fikk en hvit Baccalao, en rød Baccalao (undertegnede er åpenbart ikke sterk på fagterminologien her) og en gryte med Tikka Masala til dem som ikke spiser fisk (Mona). Vi forsynte oss godt og var proppet med vitaminer og mineraler da tiden var inne for Quiz. Så tusen takk for maten Terje - du må gjerne invitere til middag oftere!

Designet på påskequizen blir mer og mer elegant for hvert år som går, og Quizmaster Knut Nistov ledet oss elegant gjennom en drøss med spørsmål som rullet og gikk på lerretet med yndige påskekyllinger trippende som tidsmarkører. Som alltid var det en variert quiz med mange spørsmål som fikk praten til å gå heftig rundt bordene. Det var ikke tid til å kjede seg der. Undertegnedes lag kom på 4.plass, en meget hederlig plassering i skarp konkurranse med mange kvasse hoder. Utrolig godt jobba av Knut. Det var morro.

Laget som stakk av med seieren, bestod av tre blad Aase; Jane, Renate og Ove, forsterket med Ketil Løken og Inger Rørmark. Gratulerer (men neste år slår vi dere).

Og etterpå var det Lazy, bandet som alltid får folk i godt humør med sine velspilte versjoner av kjente og kjære låter fra mange tiår. Det var flere av oss som kom i allsangmodus og attpåtil tok et par moves både her og der. Takk til Lazy for den lette og gode stemningen. Vi gleder oss allerede til neste gang.

Tekst og bilder: Tone

/bilder/2017/Paskequiz/Matko.JPG /bilder/2017/Paskequiz/Pa_Scenen_.JPG /bilder/2017/Paskequiz/Maltid_.JPG bilder/2017/Paskequiz/Baccalao_2.JPG bilder/2017/Paskequiz/Musikk_.JPG