MK 's fyrverkeri på påskeaften

Konserten med MK's Marvellous Medicine ble akkurat det fyrverkeriet vi hadde forventet oss, og det finnes neppe MK's  like når det kommer til fysisk utfoldelse med gitarEtter at bandet klatret inn på scenen og det råe lydbildet skar seg inn i vårnatta utenfor, begynte det å sige inn med publikum jevnt og trutt. Det ble rett og slett en riktig så fin størrelse på publikum. De fleste av dem som var tilstede fra konsertstart, stilte seg helt forrest og var tydeligvis tilstede fordi de ønsket å høre musikken, ikke bare ute for en kveld med gutta. Gjennomsnittsalderen på publikum var betydelig lavere en ellers, noe som tyder på at MK's Marvellous Medicine appellerer til den yngre garde med sin livsbejaende sceneopptreden og lydsterke rock.

Marie Kristin Dale er en eksellent gitarist, rost opp i skyene både her og der, og sammen med  Stian Brungot på bass og Felix N Rudi på trommer fyrte hun av så kraftig at man nesten kunne se murpussen slå sprekker.

Det er utolig morro å se så dyktige musikere live, ikke minst fordi disse tre også utstråler en vitalitet av de sjeldne. Med fast grep om gitar og strenger spratt og hoppet Marie Kristin frem og tilbake på scenen samtidig som hun spilte, og det med en utrolig energi som varte konserten igjennom. Imponerende.

Imponerende er også musikkn hun og skaper måten hun fremfører på den sammen med bandet. 
Disse får vi nok høre mer til i framtida.

Tekst: Tone Mannsåker
Bilder: Vidar Fjæra/bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/2_paskeblues.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/3_paskeblues_1.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/1_paskeblues.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/4_paskeblues.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/5_paskeblues.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/6_paskeblues.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/7_Paskeblues_1._rekko.JPG /bilder/2017/MKs_Marvellous_Medicine/Konserten/8_paskeblues.JPG