Nydelig aften med Jack Stillwater

Fredag 21.april stod Jack Stillwater på Iris Scene for første gang og det ble et hyggelig møte, både med musikken og bandets medlemmerDet var et lite, men oppmerksomt publikum som hadde gleden av 90 minutter med Jack Stillwatwaters melodiøse country/roots/rock. Melodiøst- ja, men de demonstrerte også muskler et par ganger og sparket skikkelig fra på enkelte låter.

Vi fikk høre en del fra den siste utgivelsen deres,utvandringtstrilogien, samt eldre materiale fra bandets hånd. Det ble også serverte muntre historier mellom låtene, så stemningen var god. Det var første gang bandet spilte i Odda, ikke desto mindre er platecoveret på The Farmer Trilogy et bilde fra Tokheim. Stilig!

Publikum ville absolutt ikke gi slipp på bandet da de prøvde å takke for seg, så det endte med at Jack Stillwater oppsummerte med et par gamle slagere, som de kalte det.
Dermed fikk vi et generøst antall ekstralåter før bandet endelig fikk gå av scenen.

De av oss som ikke hadde hørt bandet live før, er svært glade for at vi valgte å bruke fredagskvelden i selskap med Jack Stillwater.
Hvorfor? Klikk deg inn på denne linken: YouTube, så skjønner du det.

Tekst Tone Mannsåker
Bilder: Tommy Tverdal

/bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/1-.JPG /bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/2_.JPG /bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/3_.JPG /bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/4_.JPG /bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/5_.JPG /bilder/2017/Jack_Stillwater/Konserten/6_.JPG