Herlig konsert med Scary Monsters

Det var ikke mye skremmende over Scary Monsters da gikk på scenen lørdag kveld (29.april), men morro var det med et publikum som var helt med

Scary Monsters sin Bowie -  tribute er blitt vel omtalt av andre, og vi hiver oss med i jubelkoret. Det var en herlig konsert med alle de rette ingrediensen til stede, topptrimma band, et interessert og medsyngende publikum og god stemning.

Første sett var hovedsaklig låter fra 70 - tallet mens det andre bestod av låter fra 80 - tallet, og publikum var i 100, tett foran scenen og halveis over gjerdet.

I Odda har vi vent oss til at når Bård Ose kommer, blir det morro og suksess. Det holdt stikk nok en gang, ikke minst takket være de fine musikerne som utgjør Scary Monsters.

Så takk
til Audun Hasti – gitar
Roger Sørheim – keyboards
Frank Hovland – bass
Zsolt Meszaros – trommer
Bård Ose - vokal.

Og takk til David Bowie.

Tekst og bilder: Tone Mannsåker/bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/1_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/2_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/3_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/4_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/5_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/6_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/7_.JPG /bilder/2017/Scary_Monsters/Konserten/9_.JPG