Innertier for Whitney Rose

De som bestemte seg for å tilbringe kvelden på Iris Scene lørdag 6.mai, angrer neppe på det. Whitney Rose kan faktisk være en verdensstjerne "in the making"

Det er egentlig en liten begivenhet at Whitney Rose med band fant veien til Odda, eller rettere sagt: At Blueslaget lokst utøve grep sjansen da de skjønte at hun skulle på Europaturne og fikk henne inn på Iris Scene.

Med et energisk band i ryggen sang hun egne låter slik det forventes at en representant for amerikana/alternativ country skal gjøre det. Det fins mange kvinnelige artister som gjør det Whitney Rose gjør, men det er ikke mange som gjør det bedre. Vi fikk selvsagt høre Heartbreaker of The Year og The Devil borrowed my Boots tonight og låter fra den siste produksjonen hennes - en hyllest til Texas, The Lome Star State. Alt til stor begeistring.

Whitney Rose med band spilte to sett for et  stort og oppmerksomt publikum og det var åpenbart at låtene hennes gikk rett inn i følelsregisteret til mer enn en publikummer, og det uavhengig av at hun var iført verdens korteste minikjlole. Publikummere av alle kjønn ble mer og mer fanget av musikken enn av antrekket for hver låt.

At hun valgte å dra en cover av Stand by your man, vakte munterhet i forsamlingen, vidunderlig politisk ukorrekt som den er.

Vi kommer til å følge med på Whitney Rose fremover, får hun en radiohit, havner hun på stjernehimmelen. Uansett - hun har vært i Odda, og det er vi stolte av!

Tekst og bilder: Tone 

 /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/1.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/2_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/3_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/4_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/5_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/6_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/7_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/8_.JPG /bilder/2017/Whitney_Rose/Konserten/9_.JPG