Irish Vikings har fått sin menighet i Odda

Bandet spilte på Iris Scene for tredje gang lørdag og som tidligere tok de publikum med storm. Det er bare å fastslå at Irish Vikings har blitt en publikumsyndling i Odda

Bandet kommuniserer utrolig godt med publikum både fra scenen og pausene, og plassansvarlig på Iris Scene lørdag, Bodil Skjerven, forteller følgende:

Bandet fortalte at de hadde gledet seg veldig til å spille i Odda, og gav skikkelig valuta for pengene. Et publikum på rundt 100 betalende tok skikkelig av og det var  svart på dansegolvet - og da er det god stemning.

For anledningen var det hentet inn en lydmann fra Bergen som umiddelbart fant tonen med bandet, noe som absolutt ikke er av det vonde for et musikkarrangement.

Irish Vikings har på sin side funnet tonen med Oddapublikummet, såpass at styret i Blueslaget lokst utøve ifølge Bodil overveier å hyre bandet inn minst en gang årlig. Det er kjekt å kunne tilby publikum noe de viser å sette pris på.

Da er det bare å slå fast at med Irish Vikings på scenen, står stemningen i taket.

Tekst: Tone Mannsåker
Bilder: Bodil Skjerven/bilder/2017/Irish_Vikings/1_.jpg /bilder/2017/Irish_Vikings/2_.jpg /bilder/2017/Irish_Vikings/3.jpg /bilder/2017/Irish_Vikings/4_.jpg