Sølvsuper kom med sommeren

Som alltid bragte Sølvsuper med seg en lun og god stemning fredag 26.mai, da de behendig manøvrerte seg gjennom et imponerende utvalg kjente og kjære låter


Bandet spilte fra klokka 23:00 og omtrent frem til stengetid, noe som er litt av en sportslig prestasjon. De starta med en Hellbillieslåt og jobba seg gjennom slagere  fra Elvis til vår tid, fra Creedence og Olav Stedje til Deep Purple, så her var spennvidden stor.

Sølvsuper er et samspilt og velklingende band som gjennom repertoaret sitt gir publikum anledning til å synge med, en trivselsfaktor i seg selv. Enkelte sjeler dristet seg ut på dansegolvet og de som ikke gjorde det, satt eller stod og småsang med.

Det etterlengtede fine været var nok hovedårsaken til  at Sølvsuper ikke hadde stinn brakke fredag, forhåpentligvis spiller de opp på Iris Scene ved senere anledninger og da er stalltipset: Få på deg danseskoene og gå på Iris!

20 eller 60? Spiller ingen rolle. Sølvsuper har musikk som passer for alle.


Tekst og bilder: Tone/bilder/2017/Solvsuper/1_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/2_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/3_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/4_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/5_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/6_.JPG /bilder/2017/Solvsuper/7_.JPG