Justin Osborne sjarmerte

Fredag 25.august hadde vi gleden av å ha Justin Osborne på Iris Scene, og det ble en fin kveld for de som fant veien dit. Overrasket oss gjorde han også


Innledningsvis advarte Osborne oss mot depressive tekster, noe publikum tok med knusende ro. For undertegnede var denne konserten et første møte med hans musikk, og det ble et godt møte. Det ble det også for resten av det lille, men dedikerte publikummet som møtte frem. 

Osbornes tekster er mer eller mindre selvbiografiske. Han har kjent litt på livets skyggeside og formidlet noe av dette i sin sang. Innimellom grep det enkelte i hjerterota, men han fikk også smilet og latteren frem med små anekdoter fra levd liv.

Konserten begynte tidlig, noe som må ta noe av skylda for at publikum var i minste laget, men de som var der, lyttet, og hadde en god konsertopplevelse i baklomma da de gikk hjem.

Da Osborne gikk av scenen, forflyttet kveldens gjester seg til terrassen denne fine fredagskvelden, men drøset stilnet kontant da Justin Osborne plutselig stod i døra med gitaren rundt halsen, satte seg ned og spurte hva vi hadde lyst å høre. Han spilte velvillig det folk hadde lyst på, og opp til flere sangfugler fikk utfolde seg til hans akkompagnement.
Utrolig trivelig.

Tekst og bilder: Tone Mannsåker/bilder/2017/Justin_Osborne/Konserten/JO_Terrassen2.JPG bilder/2017/Justin_Osborne/Konserten/SLIDE_.JPG /bilder/2017/Justin_Osborne/Konserten/JO1_1.JPG /bilder/2017/Justin_Osborne/Konserten/JO2.JPG