Sivvah leverte varene!

Lørdag 11.november fikk Iris Scene besøk av Sivvah og de levde opp til forventningene denne sene høstkvelden i Odda 

»men kor va alle heltar hen»? spør Stian Smith Hansen som er vår anmelder fra konserten:

Lørdag 11.november fikk Iris Scene besøk av Sivvah. Bandet som har hovedkvarter på Osterøy, har ord på seg for å være et energisk liveband med et groovy sound. Og de levde opp til beskrivelsen denne sene høstkvelden i Odda. Sivvah spilte i hovedsak egenkomponerte sanger av høy kvalitet, med elementer både fra soul, funk, blues og rock. Noe som fikk de fleste til å trampe takten, mens enkelte dristet seg ut på dansegulvet. Men de leverte også et par enestående bra coverversjoner, av to av denne anmelderens favorittlåter. Alle som har en forkjærlighet for classic rock, har et eller annet forhold til låten « All Right Now». En låt som ble spilt inn av Free i 1970.

Men vi fikk også høre «Crying Time». For de som kan sin country, så vet de at dette er en klassiker, som ble skrevet og spilt inn i 1964 av Buck Owens. Buck fikk beklagligvis aldri noen hit med denne, men det gjorde Ray Charles, når han spilte den inn to år senere. Og det var i Ray Charles-stil låten ble fremført på Iris. Kveldens høydepunkt! Undertegnede synes alltid at det er noe eget, med et band som har en dyktig kvinnelig vokalist som frontfigur. Elin Elisabeth Eggen var ikke noe unntak. Hvilken fantastisk stemme og utstråling denne damen er i besittelse av!

 

Det var bare et skår i gleden undr denne konserten, og det var antall betalende publikummere. Etter en grundig vareopptelling, så kom vi frem til at det var hele 10 personer, som hadde betalt seg inn. Legg til de 2 som jobbet i baren, 1 lydmann, 1 billettselger, 1 vakt, 1 konsertanmelder og noen gjester av bandet, så var totalt antall tilstedeværende 20. Selv om mange av de faste «gjengangerne» på Iris var i Oslo, i forbindelse med Tiebreaker/Deep Purple-konsert og jubileumet til Norsk Bluesunion, så bor det jo flere mennesker her inne mellom fjellene! Alltid trist når det er så lite oppslutning. Ikke minst for arrangøren, men også for de som står på scenen. Men Sivvah var profesjonelle og gjorde det de var kommet for å gjøre. Og de gjorde det med en god dose humor og glimt i øyet!

 

Alt i alt en meget trivelig kveld!