Herlig langlørdag på Iris Scene

Lørdag 25. november var det intet mindre enn platemesse, komler med cava, intim ettermiddagskonsert og kveldskonsert på Iris Sce

Det var opp til flere som kom anstigende med velbrukt, men pent stelt vinyl under armen i håp om å få solgt et par skiver til likesinnede. Noe kassetter og CD - er var også på plass, men det var uten tvil de gamle LP - ene som var mest i skuddet. Dørene åpnet klokka 11:00 og jamen var det noen som var på pletten allerede da.

På kjøkkenet var det full aktivitet samtidig, for der skulle 15 kilo poteter omgjøres til komla med dott. Det er selvsagt Bodil som er komlekokken over alle komlekokker og hun blanda potetmasse og mel og så føyken stod. To ivrige herremenn var kjøkkenassistenter  og tok den tunge jobben med å male potetene, et arbeid både Victor og Lars tok på strak arm.

Dette fruktbare samarbeidet mellom kokka og håndtlangerne, resulterte i universets største og beste komler. Den som ikke ble mett av Bodils komler den dagen, kan umulig ha magamål. God stemning ble det også rundt komlegomlingen, muligens fordi det ble servert cava attåt, men trolig like mye fordi smaksløkene og magesekkene var såre fornøyd.

Anders Dahlberg har besøkt oss tidligere, så vi vet at han har en herlig sangstemme. Lørdagskveld hadde han konsert med The Rusty Gold, men etter komlegildet holdt han også en nydelig, akustisk konsert sammen med Kjersti Sortdal fra bandet. Det var en fornøyd liten menighet som tuslet hjem en tur for å lade opp til kveldens konsert.

Tekst og bilder fra formiddagen: Tone

Anders Dahlberg & The Rusty Gold, skriver Steinunn om ganske så snart.
/bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/001_.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/002.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/003.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/004.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/005.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/006.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/008.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/009.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/0010.JPG /bilder/2017/Platemesse_komler_og_konsert/0011.JPG