En travel tredje i advent

Det var full rulle på Iris Scene for både store og små denne tredje helga i advent

Fredag var de lokale musikerne i Broke Bluesband på scenen. De garanterte show på forhånd - og gitt om de innfridde. Broke Bluesband består av Jan Erik Strand-vokal, Kjell Arne Bauge-gitar, Daniel J Kambestad-munnspill, Vidar Øiestad-bass, Steinar A. Lysfjord-trommer, Àsta Steinunn Àstthòrsdòttir-vokal/kor og Linda Larsson-vokal/kor. Dette er mennesker med lang fartstid i den lokale musikkverden og da vet vi at det blir god stemning.

Slik avsluttet Broke Bluesband på Iris Scene - med stil!
Barnedisco

Lørdag formiddag var det de litt yngre som fikk ta danseskoene på. Barnedisco er blitt tradisjon på Iris Scene i disse julehandeltider, og det er like vellykket hver gang. Barna koste seg med barnemeny i baren, danseleker på dansgulvet og den rette musikken i høyttalerne.

Å jul med din Lazy

Lørdag kveld var det tradisjonen tro Lazy som spilte til dans. De holdt ut hele kvelden med hele tre sett! Iris Scene fylte seg opp med festglade mennesker og kvelden ble en god blanding av førjulsfest og dansebar kvalitetsmusikk. Lazy er kjent for å få med seg publikum fra første stund og denne lørdagen var ikke noe unntak.
Tekst, foto Lazy og video. Steinunn Torsteinsdottir.
Foto Broke Bluesband. Jeanett Bersås.
Foto Barnedisco. Bodil Skjerven.Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Barnedisko. Foto. Bodil Skjerven. Broke Bluesband. Foto. Jeanett Bersås. Broke Bluesband. Foto. Jeanett Bersås. Lazy. Foto. Steinunn Torsteinsdottir. Lazy. Foto. Steinunn Torsteinsdottir. Lazy. Foto. Steinunn Torsteinsdottir.