Møt Iris sin nye daglige leder!

Bodil Skjerven er ansatt hos Iris Scene som daglig leder i 100% stilling.

-Det er kjempemoro å få love å bytte hatt, kommenterer Bodil når PR- og informasjonsansvarlig i Blueslaget lokst utøve gratulerer henne med jobben.

Bodil Skjerven er først og fremst ei rå dame. Og vi kjenner henne flest som ungdoms- og kulturarbeider i Odda kommune. Hun har også vært medlem i Blueslaget lenge, samt at hun har nærmest bodd på Iris Scene de siste 5-6 årene. De siste to årene har hun vært serviceansvarlig i Blueslaget lokst utøve sitt styre og har hatt hovedansvar for billetter og alt som hører til under der.

Men nå er hun klar for å bytte rolle og blir nå sjefen i klubbens nye hus.
-Jeg er klar til å løfte Blueslaget til neste nivå og er klar for å ta på meg alle de spennende oppgavene med å drive huset i en annen type driv enn vi har gjort til nå, sier Bodil når jeg spør hva hun tenker om jobben.

Hun tar over etter Stein Egil legård som har både vært daglig leder på Iris Scene, samt leder i styret i Blueslaget lokst utøve. Nå trer han ned fra daglig leder rollen, men forsetter videre som leder i Blueslaget. Det er årsmøte den 23. februar hvor valg av styremedlemmene foretaes.

Dette betyr at Bodil nå må ut av sitt verv i Blueslaget lokst utøve og skal samarbeide med klubben, medlemmene og kundene på en annen måte enn før.
-Jeg gleder meg, sier Bodil til slutt før både den ene og den andre roper etter hennes meninger om både arbeidsbord, tappekraner og bestikkskuffer.

VI ØNSKER DEG LYKKE TIL!

Sjekk ut intervju med Bodil Skjerven i Hardanger Folkeblad

Blueslaget lokst utøve, styret og alle medlemmer :)



/bilder/2018/NYE_HUSET/Bodli_Daglig_leder/NY_Daglig_leder_BODIL2.jpg