Smakfull bacalao og utfordrende påskequiz!

Onsdag 28.mars var det klart for bacalao og påskequiz på Iris Scene. Bildet over viser det glade vinnerlaget av quizcup-runden på Iris Scene.

Sjefskokk Helge Patterson var bortreist, men hadde gjort all maten klar på forhånd. Sultne medlemmer møtte til oppsatt tid, men på grunn av en liten misforståelse, så ble matserveringen en del forsinket. Men hvem bryr seg egentlig om litt venting når baren er åpen og man er i hyggelig selskap??? Når bacaloen omsider var klar til servering, så smakte den akkurat så fortreffelig som forventet. Et herlig måltid!

Etter at maten var fortært, var det klart for årets påskequiz. Knut Nistov som pleier å ha ansvaret for påskequizen avspaserte i år. Ryktene vil ha det til at han heller ville leke i snøen, utenfor sin nyinnkjøpte hytte på Løyning...... 

Som erstatter for hr. Nistov, var «spillgeneral» Joakim Sørå hentet inn. Noe som medfører at påskequizen også blir første runde i en quizcup, som skal gå over 4 runder. Og at quiz er populært i Odda ble ettertrykkelig bevist enda en gang. 25 lag fylte lokalet med mennesker, og 6 lag stod på venteliste. Selve quizen var delt inn i to deler. Først var det tredve oppgaver med forskjellige temaer, og andre del bestod av en bildeoppgave med 12 bilder/tegninger av kjente mennesker. Spørsmålene på første del av quizen, var av en slik art de ble en seriøs utfordring for de små grå. Her måtte deltagerne virkelig grave dypt i hjernebarken, og prøve å fiske frem gammel kunnskap. Innimellom så var det mange fortvilte ansikter å se, mens de fortvilet prøvde å huske noe som de hadde glemt at de en gang hadde lært!

Men det var ingen tvil om at folket trivdes på Iris med allmennquiz på programmet, og mange av deltagerne ble værende til inn i de sene nattetimer.

Sjekk ut mer om Quizcup på HJEMMESIDA her finner du også resultatliste!

Tekst. Stian Smith Hansen.
Foto. Tone Mannsåker.

Sjekk også ut bildeserie fra påskequiz hos LOKALAVISABacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker. Bacalao og påskequiz. Foto. Tone Mannsåker.