En avkledd Karlsen - en god Karlsen...

Thomas Karlsen kom hjem med en nedtonet duo i form av formiddagskonsert på Iris Scene.

Sammen med partneren i gitaristen Per Haarr levert Thomas Karlsen en meget sjarmerende og vellykket formiddagskonsert på Iris Scene lørdag 28. april.

Det er ingen tvil at Karlsen skinner med Tiebreaker. Og etter den siste helgen i april er det heller ingen tvil at han kan stå på egne ben. Etter avskjedskonsert med Tiebreaker på tampen av året 2017, var det nok mange som tenkte
- Hva nå?

Karlsen har nok funnet sin drakt. Og han kler det godt å være nedstrippet og intim. Helt avkledd i akustisk form. Vokalen er klart det sterkeste instrumentet Karlsen bærer, foruten om å klirre på gitaren innimellom. Per Harr krydrer det hele til med sin funky og kule vesen, sammen med å fremstå som en ganske så fremdragende gitarist. De to kledde hverandre veldig godt og klarte å sjarmere publikum i senk. I forkant av lørdagen kunne en lese at Thomas Karlsen Duo  hovedsakelig fokuserer på at publikum skal gå fra konsertene deres med et varmt hjerte og et litt for stort smil om munnen - Det målet kan nok skrives ned som oppnådd med både trampeklapp, allsang og vugging til den nokså melodiske valg av repertoar.

Se video fra konserten: 

Tekst og foto/video. Steinunn Torsteinsdottir.Thomas Karlsen Duo, Foto. Steinunn Torsteinsdottir. Thomas Karlsen Duo, Foto. Steinunn Torsteinsdottir. Thomas Karlsen Duo, Foto. Steinunn Torsteinsdottir.