Konsert : Bill Booth & Billy T

fredag

14Mar

En kveld av ekte roots og blues fra to amerikanske veteraner.

iris scene - fredag 14/3 - kr. 150,- / kr. 100 (medlem) - dørene åpner kl. 21.00

Bill Booth og Bill “Billy T” Troiani har begge lang musikalsk erfaring i både country-roots og bluesmusikk i USA så vel som i Norge.

Billy Troiani - bassist, vokalist, låtskriver og vinner av den norske Spellemannspris 2010 i kategorien blues for sin siste CD-plate med Billy T. Band. Troiani er opprinnlig fra New York City, hvor han har spilt i mange år med Tom Russel Band samt med noen av de største navnene innen amerikansk blues og country musikk inkludert Lightning Hopkins, Eddie Kirkland og Nancy Griffith. I Norge har Troiani spilt bass med norske store navn innen blues inkludert Vidar Busk og Amund Maarud, samt mange besøkende amerikanske artister på turné i Norge.

Sjekk ut video av duoen:


Bli mer kjent med Bill Booth på FACEBOOK eller på hans HJEMMESIDE

Her hjemme, for utenom egne utgivelser og konserter, har Booth bidratt på et stort antall innspillinger og scener med flere av Norges mest kjente rock og roots artister inkludert CC Cowboys, Steinar Albrigtsen og Åge Aleksandersen.

Bill Booth har for anledningen med seg gitar og fele og Billy Troiani stiller med sin kontrabass på delt scene for en uforglemmelig kveld på Iris Scene med akustisk blues, roots-rock, folk og country - og en god posjon fandenivoldsk New York humor.

Kommer du? Følg med på eventsiden til konsertkvelden!