Konsert : Sivvah

lørdag

22Mar

Det serveres en god blanding av pop, soul, funk, blues og rock ispedd litt jazz fra bergensbandet Sivvah på Iris Scene!

Iris scene - lørdag 22/3 - kr. 200,- / kr. 150 (medlem) - dørene åpner kl. 21.00

Musikken kjennetegnes av et energisk og groovy sound med heftige gitarsoloer og funky orgeltoner, gjerne med plass til litt improvisasjon. Det hele toppes av Sivvah`s vakre vokalist som med sin fantastiske stemme og stor utstråling har et sterkt musikalsk utrykk på scenen. Bandet holder til på Osterøy, litt nord for Bergen og består av musikere med bred erfaring innen en rekke sjangre. De fant hverandre musikalsk i 2007 og startet bandet Sivvah ut fra felles musikkinteresse og et stort ønske om å formidle egenprodusert musikk. 

Sivvah består av:
Elin Elisabeth Eggen (vokal) 
Heine Tjoflot (leadgitar /kor)
Jan Egon Langhelle (rytmegitar /kor) 
Dag Rune Tvedt Henriksen (tangenter /kor)
Henning Neu Hoshovde (bass) 
Olvar Ibsen Bulko (trommer)

Sjekk ut den kule låta "Sick":

Besøk bandet på FACEBOOK eller på deres HJEMMESIDE 

Bandet har opparbeidet seg erfaring fra både små og store scener rundt om i landet og har opptrådt på flere av de sentrale stedene i Bergensområdet.

Tilbakemeldingene har vært gode fra både publikum og arrangører om et variert repertoar og at de liker musikken. Sivvah har også spilt akustiske konserter, noe bandmedlemmene synes er både berikende og spennende. De ryktes for å være en entusiastisk gjeng som har stor glede av å opptre live, og som med stor respekt for publikum alltid gjør sitt beste i å formidle god musikk og ekte spilleglede på scenen. 

Steder Sivvah har opptrådt på er bl.a. Banco Rotto, Garage, Garveriet, Bien Bar, Krystall Bar, Det Akademiske Kvarter og Madam Felle i Bergen, Ole Bull Kro, Kjellarn, Festivalestrand, Ågotnes Hotell, Public Cafe & bar, Madam Brix og Det Store Kaffeslabberaset i Steinkjer, The Irish Viking i Haugesund, samt noen andre typer arrangementer, bl.a minnekonsert for ofrene på Utøya, Kystsogeveka og Ole Bull jubileumet. Og vi skal ikke glemme å nevne Odda!

Det er litt over et år siden de stod sist på Oddas livescene. Nå er de tilbake og vi lover en herlig musikk aften!

Kommer du? - følg med på eventsiden for konserten!