Konsert : ORBO med release-fest

lørdag

5Apr

Ole Reinert Berg-Olsen blir omtalt som en av landets fremste låtskrivere og en av våre beste vokalister. Han er i år aktuell med ny EP og et nytt album. Det blir derfor slipp-fest på Iris Scene!

Iris Scene - lørdag 5/4 - kr. 200,- / kr. 150,- (medlem) - Dørene åpner kl. 22.00

Vestkystrockeren ryktes for å ha eksportert begrepet ”Genuine Handmade Rock`n`Roll” fra ville vesten og videre ut i verden og det er ti år siden debutplaten ”Seven” kom ut.

Bandet består av:
Orbo – vokal/gitar
Reidar Opdal – piano/gitar
Magnus Skylstad – trommer
Eirik Larsson – bass

Ole Reinert Berg-Olsen (ORBO) er fra Os i Hordaland. Han har utgitt sju album med bandet ORBO & The Longshots (som også vant Spellemannsprisen 2009 i Blues). Han solodebuterte og gav ut albumet "Steingard" i 2013, den inneholder blant annet radiosingelen "Midnattsol" med Monika Nordli og Steinar Albrigtsen. Samt sangen ”Statuen” med Herborg Kråkevik. To ganger Spellemannsprisvinner ORBO (Ole Reinert Berg-Olsen) har flere albumutgivelser bak seg, både som soloartist og med bandet ORBO & The Longshots.  Det kom ut en ny EP og i september. Live presenterer ORBO en blanding av hele sin katalog fra radiohiten «High Roller» (2008) til de mer rootsy låtene fra albumet «Genuine Handmade Rock’n’Roll» som ble spilt inn i Elvis Presley-studioet «Sun Studio» i Memphis, Tn, samt mye mer.

Sjekk ut den populære radiohiten fra 2008:

ORBO har tidligere varmet opp for Lynyrd Skynyrd, The Fabulous Thunderbirds, Delbert McClinton, DeLillos, Hellbillies, DumDum Boys m.fl.

Besøk han på FACEBOOK  Og hold deg gjerne oppdatert på konsertens eventside på FACEBOOK

ORBO har blitt beskrevet som en av landets fremste vokalister og låtskrivere. Tjue nye låter skal fordeles på hhv album og EP og dette er første engelskspråklige utgivelse siden "Prairie Sun" i 2010 som fikk terningkast 6 i BT og 5 i VG, DB og AP. Dette blir første nye ORBO-album på tre år, og forventningene er store.

Slippfesten er for EP`en Man O`War som ble sluppet 21. mars og skal være en forsmak på albumet. Utgivelsen har innhentet terningkast oppi både fem og seks. Lytt på EP`en på SPOTIFY

Les et par anmeldelser:

famouslastwordsrecords.com

Firdaposten

Oppland Arbeiderblad

Blueslagets anbefaling - Sjekk ut hans HJEMMESIDE