Konsert med B.Keyler Band

onsdag

15Nov

B.Keyler Band spiller egne låter i en miks av sjangere, bluesrock, pop og folk, men også spesielt utvalgte coverlåter fra 60-70 og 80tallet

Lørdag 18.november åpner dørene klokka 22:00.Billett kroner 200/150 (medl) Kjøp på Ticketco
Bandet består av fire musikere:
Beathe Kuchler/ B. Keyler (Vok/Git/Munnspill/Synth/Bodhran), Frank Bjørø (El. Git/Kor), John Andrew Brottemsmo (Bass/Kor) og Sjur Paulo Hansen (Trommer/Kor).

Det er mye dansbart og tøffe rytmer og gode gitar-riff, når bandet spiller opp. De spiller også på oppfordring alt etter hva som er ønskelig.
De elsker scenen!De har spilt mye live konserter og har endel erfaring fra ulike scener rundt om i landet. Beathe har skrevet og spilt musikk siden 1980-tallet, men begynte å spille under navnet B. Keyler i 2006 (Da ble debut-albumet Come on home utgitt) og bandet ble dannet i 2007, så B. Keyler Band har faktisk 10års-jubileum i år.Musikerne er alle fra Bergen, og med litt Canada i bassisten og litt portugal i trommisen. 

Bandet gir CD/album nr.3 “Echoes” i høst.

All musikk fra B. Keyler er tilgjengelig verden over på alle kjente nettsider som iTunes, Wimp, Tidal, Rhapsody, Facebook, CdBaby osv. Lytt på Youtube

Les mer om B. Keyler på nettsida hennes