Konsert med Anders Dahlberg Band

lørdag

25Nov

Det er veldig hyggelig å ha Anders Dahlberg tilbake i Odda, denne gang med band, men på ettermiddagen spillerer han aleine på den akustiske scenen. Om kvelden er det fullt band

Lørdag 25.november er det platemesse fra klokka 11:00 med muligheter for å kjøpe seg ei komle med cava til. Klokka 15:00 går Dahlberg på den akustiske scenen, den konserten er gratis. 

Lørdag kveld åpner dørene klokka 22:00 med konsertstart klokka 22:30. Billetter kroner 200/150 (medlem ). Kan kjøpes på Ticketco


Dahlberg får god omtale på musikkbloggen Dust of Daylight.

"Anders Dahlberg har funnet seg selv som artist og laget et av de fineste debutalbumene jeg kan huske å ha hørt her hjemme. Eller der ute. Sammen med produsent og strengevirtuos Knut Hem så har Anders laget en solid, tekstbasert plate – spekket med fengende melodier og toner som treffer absolutt alle strenger i mitt musikkhjerte.

I januar 2013 dumpet det inn en mail med en mp3-fil fra Dahlberg senior, som jevnlig leste det som den gang het «Musikkbloggen Hør nå… hør nå!», og mente at sønnen Anders var inne på noe som burde passe inn på bloggen. Låten, «The Truckers, the Women and the Band» – som heldigvis er med på denne platen – la ikke skjul på at Dahlberg senior hadde rett."

Så - velkommen til en herlig konsert.

SJEKK UT DALBERG PÅ SPOTIFY!

Sjekk ut Dancing With The Stars: