Konsert : Scary Monsters m/gjester

lørdag

14Apr

NÅR BÅRD OSE MED FINT BERGENSFØLGE INNTAR IRIS SCENE MED SIN HYLLEST TIL DAVID BOWIE KAN DET VÆRE LURT Å HA BILLETTEN I HÅNDA PÅ FORHÅND, FOR DER KAN DET BLI TRANGT OM PLASSEN...

lørdag 14/4 - kl. 22.00 - inngang kr. 250,-/200,-(medlem)

KJØP BILLETTER

I Odda har vi stiftet et varmt og godt bekjentskap med Bård Ose for lengst. Vi har blant annet sett ham som frontfigur i Rolling Clones og i hyllesten av The Band, og ikke minst; som seg selv på formiddagsPILS i Blueshelga flere år på rad. Han har en egen evne til å begeistre oss til store høyder uansett hva han setter tenna i, og det forundrer oss ikke om det samme skjer når han kommer tilbake som vokalist i dette stjernelaget:

Audun Hasti – gitar
Roger Sørheim – keyboards
Frank Hovland – bass
Zsolt Meszaros – trommer

I tillegg krydres besetningen med lokale musikeren Sarah Melkeraaen og TV-fjes Kjersti Bergensen!

* Følg kvelden fremover på facebookeventen!


Vi tar oss den frihet å låne Madam Felles omtale av Scary Monsters:

"Scary Monsters er Bergens nye tribute band til David Bowie og hans musikk. Bandet ble dannet av Frank Hovland og Bård Ose i februar 2013, men det var først etter Bowies død i januar 2016 at de bestemte seg for å ta Scary Monsters ut av øvingslokalet og opp på landets scener. Bandet var klar for publikum, og markerte dette med to opptredener på Madam Felle 6.-7. januar 2017 i anledning det som kunne vært David Bowies 70-årsdag.

På repertoaret står et tjuetalls av David Bowies beste og mest kjente sanger, med særlig fokus på perioden 1969-84. En kveld med Scary Monsters er en reise i David Bowies musikalske verden!

Bandet består av meget erfarne musikere som har spilt med bl a Chris Thompson, Avenue Talk, Stain Monsters og Program 81/82.

Scary Monsters – det nærmeste man kommer Bowie i Bergen!"

Da er nok dette bandet det nærmeste man kommer Bowie i Indre Hardanger også.  Dette blir stor stas.

Så kjøp billett mens du fremdeles har sjansen.

Les om forrige besøk av Scary Monsters - som ikke var så skummelt