AVLYST!!!!!! Konsert: Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Trio

fredag

18mai

Med "The Daily Blues" (TDB) ønsker Albrigtsen å hylle sine blueshelter, både i musikalsk stil og gitarferdigheter men også gjennom å fortelle om sine møter med dem. Og dette gjør han også i Odda!

Fredag 18.5 - inngang kr. 250,-/200,-(medlem) - dørene åpner kl. 22.00

Med 11 flunkende nye låter, og fire intrumentallåter viser Albrigtsen bluesens bredde og lytterne blir bedre kjent med noen av blueshistoriens stamfedre. Et eksempel på dette er låten "Junior Wells" som har fått en musikalsk drakt som hedrer hans særegne sound og spillestil.

Steinar fikk sin første dose blues gjennom John Hammond (den gang Jr.) på Prelaten i Tromsø tidlig på 80-tallet. Albrigtsen beskriver sitt møte med J. Hammond som særdeles hyggelig og lærerikt. Han skrev ned en liste over artister Albrigtsen burde lytte til. Listen inneholdt navn som Big Bill Broonzy, Mississippi John Hurt, den hvite men blå jodler Jimmie Rodgers og mange andre. Disse tre artistene er alle representerert på albumet "The Daily Blues". Bestillingsverket og LP plata er en hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene, og Albrigtsen tar med dette et ansvar for å føre denne musikalske arven videre til nyere generasjoner.

Live har Albrigtsen med seg sangeren og låtskriveren Monika Nordli og Ernst Nikolaisen på bass.

Sjekk ut video fra Notodden Bluesfestival: HER

Følg oppdateringer om kvelden på eventsiden på Facebook