Sommerstart på Lindeplassen! : Boogie Boys & Broke Bluesband

lørdag

2Jun

Vi starter sommeren på Lindeplassen med utekonserter! På utescenen dagen etter Stavangerkameratene spille Boogie Boys & Broke Bluesband opp til liv i Odda sentrum!

Lørdag 2. juni - kl. 22.00 - Inngang kr. 250,- / 18 års aldersgrense!

Sjekk ut Boogie Boys:

Boogie Boys reklamerer for seg selv med «Full speed - no breaks!» - så du kan glede deg til en lørdagskveld med full fart på dansegulvet. Bandet kommer fra Polen og består av: Bartek Szoponski, Michal Cholewinski, Janusz Brezinski og Milosz Szulkowski. Det er piano, trommer, ståbass og engasjement på høyt nivå fra disse gutta!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BROKE BLUESBAND:

Broke Bluesband består av Jan Erik Strand-vokal, Kjell Arne Bauge-gitar, Daniel J Kambestad-munnspill, Vidar Øiestad-bass, Steinar A. Lysfjord-trommer, Àsta Steinunn Àstthòrsdòttir-vokal/kor og Linda Larsson-vokal/kor. Folkene i Broke Bluesband har lang fartstid i musikkbransjen og mange av de er også med i andre band og prosjekter. Daniel og Kjell Arne er jo kjente fjes fra Vetrhus Bluesband. Bandet startet fordi de mente Odda fortjenete et bluesband med basee i Odda - og jammen med har det fått det til! Lørdag 2. juni er det sammen med Boogie Boys på utescenen på Lindeplassen!