Tyssedalkoret med gjester pangstarter Blueshelga lokst utøve 2018

lørdag

15Sep

Det er Tyssedalkoret som har æren av åpne Blueshelga, sammen med band og solister, i Odda kino, torsdag 13.september,med et herlig repertoar

Torsdag 13. september, klokka 19:00 starter Tyssedalkoret årets blueshelg. Billetter kroner 250/200 (medlem) i døra og på Ticketco
Konserten settes også opp lørdagkveld (15.september) klokka 18:00.

Kordirigent Eldbjørg Furholt har Runar Boyesen fra Notodden, kjent fra Terry Lehns og Norske menn i hus og hytte, som sin kapellmester denne kvelden og han leder et knippe eminente lokale musikere, blant andre Harald Molven- bass, Håkon Widding - gitar, Sivert Fedje - slagverk, Arnfinn Gursli Langesæter, Tobias Lamberg Torjusen, Mihai Sorohan og Arpad Buta  -alle på blåseinstrumenter. 

I tillegg til koret vil vi få høre flere solister, blant andre Bård Ose, Roger Lynghamar, Espen Moe, Laura Buta, og Frank Søfteland.

Det er et variert og fengende program som serveres fra denne gjengen av spenstige musikere og sangere, det blir pop - og rockelåter fra de siste tiårene, kort sagt gjenhør med kjente og kjære låter i ny musikalsk innpakning.

Det blir låter av Led Zeppelin, Bob Dylan, David Bowie, Prince, John Hiat og mange,mange andre. Det kan neppe bli bedre. 

Tyssedalkoret har gennom årene samarbeidet med flere lokale og nasjonale artister, gjort bestillingsverk og film, og alt til stor begeistring  hos hjemmepublikummet. Årets samarbeidsprosjekt er et bestillingsverk til Blueshelga som vi tror kommer til å sette kinosalen i fyr og flamme. 

Vi gleder og til dette og gleder oss ikke minst, til å dele denne helt spesielle musikalske opplevelsen med hele Odda og Indre Hardanger og håper mange finner veien til Odda kino torsdag 13. eller lørdag 15. september - eller begge dager for den saks skyld!