Konsert med Bootleg Betty

fredag

14Sep

Dag to i Blueshelga lokst utøve 2018, fredag 14.september, er det fabelaktige jentebandet Bootleg Betty fra Nederland først ut på Iris Scene

Dørene åpner klokka 21:00 med konsertstart ca klokka 22:30 Billetter i døra og på Ticketco kroner 370/320 (medlem). 
Billetten gjelder også for Banditos som spiller på Iris Scene seinere samme kveld. 

Bootleg Betty er et energisk band bestående av fem tøffe, unge damer. Musikken deres er en mix av rockabilly, country og roc'n roll og det sies at de fører publikum inn i rootsmusikkens mange krinkelkroker. De har likevel en moderne tilnærming til disse tradisjonelle sjangerene, musikken de spiller har en gjenkjennelig sound - uten å være utgått på dato.

Bandet platedebuterte med EP - en Left the Barn i 2015 og en uke senere holdt de release - konsert for utsolgt hus og markerte dermed starten for en påfølgende turne.
Etter å ha sleppt musikkvideoen for singelen A song Called Wanda, en hyllest til rockabillystjernen Wanda Jackson, fortsatte de å turnere og disse hyppige live - opptredenene førte til at de fikk invitasjoner til de store festivalene i Nederland. 

Bootleg Betty jobber med nye låter til et helt album og vil fortsette å omforme tradisjonell musikk til moderne, catchy populær musikk,
alt fra Wanda Jackson, Katzenjammer og Big Mama Thornton til Kitty, Daisy & Lewis.

En omtale fra deres eget hjemland:

Anyone who saw Bootleg Betty pouring out their rock and roll, country and rockabilly at their live shows before, knows that this band can bring a smile to the face of any spectator.” – 3voor12 Gelderland.

Så det er bare å glede seg folkens, Bootleg Betty har kurs for Odda! 
Bare hør her: A song Called Wanda og Like a Wolf.
Knalltøft!!!

Bandet består av:

Karlijn Wolsing              – Vokal
Daphne Verlinden          – Ståbass
Anneke Zeegers             – Gitar, banjolele, bluesharpe
Merel van Oven             – Trommer
Imke Loeffen                 – Gitar 

Les mer på Bootleg Betty sine nettsider. 

Dette er skikkelig tøffe damer som vil skape skikkelig liv i leiren når det går på  Iris Scene fredag 14.september ca klokka 22:30.