Konsert: Vetrhus Bluesband

fredag

7Dec

Vetrhus Bluesband kjem i jubileumshelga!

Fredag 7. desember blir det konsert med Vetrhus Bluesband på Iris Scene. Dørene åpner 21:00. Billetter finner du på TicketCo.

Som ein del av jubileumshelga vår, var det å invitere Vetrhus Bluesband eit lett valg. For kva er vel meir naturlig enn å invitere det bandet som holdt den aller første konserten i regi av Blueslaget Lokst Utøve.

Vetrhus Bluesband har et trofast publikum som følger dem, så forvent fullt hus, en god porsjon rock’n roll, dans og moro.
Helge Tverdal (vokal), Daniel J. Kambestad (munnspill), Kjell Arne Bauge (gitar), Kjetil Huus (bass) og Bjørn Moe (trommer) utgjør den norske vestkystens mest ”livate” bluesband. Vetrhus spiller svingende blues og rock, mens de lager et helsikes liv på scenen. Derfor blir de elsket av publikum hvor hen de reiser for å opptre. Vokalist Helge Tverdal (han fra Idol, du vet) og munnspiller Daniel J. Kambestad (han som er barbeint) er søkkende fulle av humør som smitter. Hold godt på hatt og briller, for dette kan bli et forrykende bluesrockshow. Når lokalet fylles av glade og feststemte gjester, og silkebrisen er på topp, lover gutta i Vetrhus en konsert du sent vil glemme.