Konsert: Mighty Magnolias

fredag

24mai

Unike, effektive og troverdige stemmer og et knippe ordentlige låter!

Fredag 24. mai blir det konsert med Mighty Magnolias på Iris Scene. Konsertstart blir ca. 22.30. Pris: 220,- /170,- (medlem). Billettene finner du på TicketCo.

Mighty Magnolias slapp nylig sitt andre album, «Unknown Skyline», på Snaxville Recordings. Det – som med debuten «Somewhere North of Nowhere» - til unison lovprising i riksdekkende media, både papir- og eterbasert sådan. Mighty Magnolias har allerede bygget seg opp en trofast tilhengerskare blant det roots/americanaorienterte publikum, og har spilt på flere prestisjetunge klubbscener i hovedstaden, og festivaler som Dark Season Blues på Svalbard og Västerås Musikfestival i Sverige.

Mighty Magnolias spilte også under stormønstringen Oslo Americana Weekend. Bandets kjennemerke er den klassiske gitarbaserte, melodiøse country- og rootsinfluerte rocken med utsøkte vokalharmonier. Musikkbloggen «Dust of Daylight» kåret «Unknown Skyline» til det nest beste albumet utgitt i 2018. Dagbladet oppsumerte musikkåret med en kåring av de 25 beste albumene og «Unknown Skyline» havnet også på denne listen. Klassekampens anmelder, Tom Sjeklesæter, trillet terningkast 5 og fant plass til Mighty Magnolias på sin liste over favoritter i 2018. «Og steike meg da! Jeg kan ikke huske sist jeg ble så dønn imponert, bergtatt og lamslått – eller gølva – av et band allerede fra første tone og hele veien i mål» - Erik Valebrokk anmeldte bandets konsert fra årets Interstate 19 festival.

«Og steike meg da! Jeg kan ikke huske sist jeg ble så dønn imponert, bergtatt og lamslått – eller gølva – av et band allerede fra første tone og hele veien i mål» - Erik Valebrokk anmeldte bandets konsert fra årets Interstate 19 festival.

«Duggfrisk og skarpskodd americana med klassiske harmonirike sangarrangementer.» - Bluesnews

«En maktdemonstrasjon av en plate» - Dust of Daylight

«Smakfulle melodier og velfunderte tekster, ikke mange som gjør denne øvelsen bedre» - Dagbladet

«Unike, effektive og troverdige stemmer og et knippe ordentlige låter» - Klassekampen

«Mighty Magnolias leverer nok en gang en kanonplate" - NPS Music «Et bunnsolid album» - Jessheim Puls

«Låtskriverkunsten og kapasiteten til å framføre låtene, som ligger på et usedvanlig høyt nivå, er egentlig sjelden vare hvor som helst på kloden, og jeg føler meg overbevist om at denne gjengen har en fantastisk fremtid foran seg. Briljant band» - The Wilhelmsens