Bakgårdsfest

lørdag

1Jun

Laurdag 1. juni steller vi i stand ein heidundrane bakgårdsfest på Lindeplassen! Det blir arrangementer frå tidlig til seint!

Fredag 31.05 og laurdag 01.06 steller vi i stand ein heidundrane bakgårdsfest på Lindeplassen! Det blir arrangementer frå tidlig til seint! Billettene finner du på TicketCo.


FREDAG 31.05
• 22:30, konsert med Katastrofe på Iris Scene.
• 23:30, DJ Herman Eide
Pris: 300,-
Aldersgrense 18 år.

LAURDAG 01.06
• 11:00- 13:00, familiearrangement på Lindeplassen.
Artistane på scena er Trekkspillklubben og Endre Omundsen.
Gratis, fri aldersgrense

• 18:00-20:00, ungdomsarrangement på Lindeplassen. Her får vi blant annet høyre musikk frå Tuva Lutro, STAIN, Ariana Arifi, Silje Karlsen og Stine Skjeldås. Kanskje dukker det opp ein overraskelse.
Gratis, fri aldersgrense

•20:00-22:00, finalen i Champions League. Vi viser finalen på storskjerm, inne på Iris Scene.

• 23:00, konsert med Major Parkinson på Lindeplassen. Aldersgrense 18 år, pris: 300,-

•00:30, DJ Herman Eide

Pris begge dager: 500,-

Major Parkinson

Bandet vart etablert i 2003 av blant anna odding, Jon Ivar Kollbotn. I 2008 gav bandet ut den selvtitulerte debutplata, Major Parkinson, til gode kritikker i norske media. Sidan den gong har bandet gitt ut tre album og ei live plate. Det siste albumet var Blackbox, som kom i 2017. Denne plata høsta mye ros, og bandet fekk ein eventyrlig oppmerksomhet etter dette albumet.

For dei som ikkje kjenner til Major Parkinson og deiras fantastiske liveshow frå før, er det verdt å nevne at den siste plata, “Blackbox”, fekk over åtti internasjonale anmeldelser, har snitt på 93,8 av 100, og har fått over femten topp-10-beste-album-plasseringer internasjonalt. Bandet har vore på Europaturnè, og solgte ut konserten dei hadde i London.

Bandet består av Jon Ivar Kollbotn, Eivind Gammersvik, Lars C Bjørknes, Sondre Veland , Sondre Skollevoll , Øystein Bech-Eriksen  og Claudia Cox

Bandet har beskrevet tidlegare konsertar som mørk, dansbar synth-pop. Dei har eit fantastisk liveshow, dette vil du ikkje gå glipp av!

Det er fleire år sidan sist dei var i Odda, og vi gler oss til å ta dei i mot laurdag 1. juni!

Katastrofe

Hele Norges Petter?

Katastrofe er først og fremst folkelige Fredrikstad-far som fyrer opp enhver fest – og gjør hverdagen festlig. Sjuke 150 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten. Det drøye tallet inkluderer Erik og Kriss («Pusterom») og Marcus &Martinus («Elektrisk»). Sistnevnte er den mest spilte norskspråklige sangen hos både Spotify og YouTube noensinne.

 Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-lista- showene flere ganger.

Når 28-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med sine neste sanger, så lager og skriver han musikk for flere andre artister. For eksempel så har Madcon produsert av Katastrofe blitt lansert internasjonalt.

Resten av tiden finner du ham på reisefot. I fjor hadde Østfold-helten over 70 konserter i hele landet. Samt shows i Sverige. (Stinn brakke i Örebro for 1000 pers.)

– Allsanger for et drikkende publikum er noe jeg bevisst har gått inn for. Det er helt greit at jeg må litt utenfor Ring 3 før konsertene selges ut, ler Katastrofe.

– Jeg skriver ikke «oinka doinka»-låter for at Spellemann-gjengen skal kåre meg til tekstforfatter.

Hvordan er det å være en rølpete festfavoritt med en voksende fanskare som nå også inkluderer barn og mor og far?

– Selv om fylla har roet seg litt, i alle fall sånn tekstmessig (hehe), så passer konsertene mine best for ungdom og unge voksne på afterski og bøgdefester. Jeg er altfor glad i fest til å bli en anstendig barneartist, det får noen andre ta seg av, gliser Petter fornøyd.

MEIR INFO KJEM SNART