Konsert: Hannah Aldridge & Jetbone

fredag

20Sep

Gjør deg klar til en nydelig konsert!

Fredag 20. september blir det konsert med Hannah Aldridge & Jetbone på Hardanger Hotel. Pris: 370,-/ 400,- i døra. Billettene kan forhåndskjøpes på TicketCo.(Inkludert i prisen er Woodstock Tribute).

I 2014 gjorde hun seg bemerket med sitt debutalbum Razor Wire. Dette albumet sendte henne rett inn i kampen om beste nykommer innen sjangeren Dark Americana dette året. Hun hadde fra før en fin Ep på samvittigheten som kom i 2011.

Hannah Aldridge har tross sin unge alder allerede levd et helt liv, et liv fullt av ups and downs ifølge Rune Letrud og musikkbloggen Dust of Daylight, og det er dette låtene hennes handler om. Hun skriver ikke om blomster og sommerfugler, men om ting som gikk til helvete, om oppveksten i Muscle Shoals, og om ting vanlige folk kan kjenne seg igjen i. Hannah bor for tiden i Nashville, men vokste opp i Muscle Shoals Alabama, hvor musikalitet virker å eksistere i grunnvannet.

Hun er datter av Alabama Music Hall Of Famer, Walt Aldridge. En kar som har jobbet som låtskriver, produsent og musiker i legendariske Fame Studios i Muscle Shoals.

Musikken hennes bærer preg av både et Nashville og Muscle Shoals sound. Det er mer rock enn americana, med klare referanser til sørstatsrocken. På debutalbumet hadde hun med seg folk som Dylan LeBlanc, og ikke minst på Jason Isbell coveren Try, hele bandet til Isbell, The 400 Unit.

I 2017 gav Aldridge ut sin andre CD og etter noen få runder med Gold Rush  var  all tvil feid vekk for Rune Letrud: - Og etter enda flere runder er det bare å konstatere – alle teite tanker om den vanskelige andreplata var bare tull. Hannah Aldridge Rocks!

Plata er langt mer rocka enn den første. - Som sagt så gjort. Dette her er catchy rock, en slags moderne southern rock, med mørke tekster, skriver Letrud.

Plata er spilt inn i Nashville og produsert av Jordan Dean og M. Allen Parker. Videre er den mastret av Hannahs far, Walt Aldridge i Muscle Shoals. I tillegg til Hannah på vokal og gitar finner vi på bass – Sean Savacool, på trommer – Garret Dean, tangentene håndteres av produsent Jordan Dean og på el-gitar finner ingen ringere enn Sadler Vaden.

Hannah Aldridge har spilt i Odda før, og denne gangen har ho med seg det svenske bandet Jetbone. Les mer om bandet her.