Konsert: Gram Per Person

lørdag

21Sep

Tilbake i Odda!

Lørdag 21. september blir det konsert med Gram Per Person på Hardanger Hotel. Pris: 420,-/ 450,- i døra. Billettene kan kjøpes på Ticketco. (Inkludert i prisen er konsert med Jason Ringenberg ).

Gram Per Person består av en håndfull rutinerte punk, heavy og indierockere fra Bergens mangfoldige underverden. Som i bergensbandet Det Aller Værste er det fire låtskrivere med helt forskjellige bakgrunner. Dette har gitt bandet en fet sound og et låtregister med sjarmerende variasjon og idérikdom. Låtene er gjerne historier og spinoffs svøpt i en varm og sprø tone av kreatører med et solid musikalsk overblikk. Og selv om vokalfraseringene slacker og slentrer mer enn Stones på «Exile On Main Street» og profilen er alternativ og Green On Redsk går den røde tråden rett gjennom nåløyet. Country? Rock? Countryrock? Ikke vet vi. Men spør du om det er americana eller tyrol, så svarer vi definitivt at det er rock.

Medlemmene har også erfaring fra band som Datarock, Sissy Wish, Magnet, Sister Sonny, Emmerhoff & The Melancholy Babies, Ai Phoenix, Team Blitzkrieg, Syk Pike, Moonpedro & The New Farm Street Orchestra, Petiko og Fredrik Saroea & The Fredrik Saroeas