POKAL

POKAL

Etter tre års pause er Pokal tilbake med nyvunnet energi, ny trommis, en ekstra gitarist og nye låter i bagasjen!

Pokal er kjent for sine hyppige og solide liveshow med høy stemning og allsang blant publikum. Utover høsten følger en jevn strøm av konserter, både akustiske og med fullt band, som kulminerer i en turné våren 2023. Ny singel slippes i september, og nytt album spilles inn høst -22 og vår -23.

Pokal er et rockeband fra Loddefjord i Bergen. Tekstene synges på bergensdialekt, og tar deg med på en reise gjennom oppturer og nedturer, kjærlighet og hat – livets krumspring. Publikum kjenner seg fort igjen i tekstene, og det kombinert med bandets intense energi og forrykende liveshow har gitt bandet en solid fanbase. Musikken kan plasseres i sjangeren “moderne poprock med jordnær norsk lyrikk som passer både unge og voksne”, og når Pokal omtales dukker det gjerne opp referanser til de fire store innen norsk rock (Jokke & Valentinerne, deLillos, DumDum Boys og Raga Rockers), som bandet med stolthet viderefører tradisjonen til, samtidig som de har utviklet sitt eget, helt unike lydbilde.

Pokal ble grunnlagt i 2013, og fikk raskt oppmerksomhet i musikkpresse og radio da allerede andresingelen "For deg tusen ganger til" ble Ukas Urørt på NrK P3. Singelen ble B-listet på P3, og endte opp med å ligge på P3s spillelister i over et halvt år. Også påfølgende singler har blitt P3-listet og har fått solid rotasjon i diverse radiokanaler. Pokals låter har over 2 millioner streams på Spotify, er blitt brukt i tv-sammenheng, og blir hyppig spilt på Brann stadion under Branns hjemmekamper.

“P3 Urørt mener: Pokal fra Loddefjord spiller eklektisk poprock med drabantby-attityde og bygdesjarm. Med countrytwang og ruskete vokal er “For Deg Tusen Ganger Til” en låt om blødende kjærlighet, med et uhyre sterktrefreng” - NRK P3

Bandmedlemmer

Thomas Roksvåg - Tekstforfatter og vokalist Christoffer Johansen - Gitar
Simen Mikkelsen - Gitar
Fredrik Bø - Trommer

Torgeir Iversen - Bass
Ruben Villegas - Rytmegitar og perkusjon


Detaljer

Dato lørdag 19. november 2022 - 21:00
søndag 20. november 2022 - 01:30
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Iris Scene
Adresse
Smelteverket 121
5750 ODDA