Broke Bluesband - Fredag 23.september i Lindehuset. Konsertstart kl.21.00

Slady - Fredag 23.september i Lindehuset. Konsertstart kl.22.30.

El Cuero - Fredag 23.september i Lindehuset. Konsertstart kl.24.00.

Bjørn Tomren - Fredag 23.september på Iris Scene. Konsertstart kl.20.00

William the Conquerer - Fredag 23.september på Iris Scene. Konsertstart kl.21.30

Nikki Hill - Fredag 23.september på Iris Scene. Konsertstart kl.23.30

Malvina Band - Lørdag 24.september på Hardanger Hotel. Konsertstart kl.15.00

Tora - Lørdag 24.september i Lindehuset. Konsertstart kl.21.00

TORA er et fyrverkeri av et band med Norges nye gitarheltinne Tora Dahle Aagård i spissen. Hun gjør seg stadig bemerket med sitt unike talent, virtuositet, energi og lekne musikalitet, og bandet høster panegyriske anmeldelser for sine liveshow. Hun har over 160.000 følgere på Instagram; blant dem Hollywoodlegenden Alec Baldwin, som har lagt sin elsk på den talentfulle gitaristen.

“Tora er på vei til å bli den største norske gitareksporten for sin generasjon.” Amund Maarud

TORA spiller bluesinspirert pop-rock og slapp i 2019
sitt selvtitulerte 
debutalbum, omtalt av Dagbladet
som en 
«Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt».
Bandets andre album 
GIRLS fra 2020 ble nominert til Spellemann i kategorien blues. Internasjonale navn som Aaron Sterling (John Mayers trommeslager) og gitaristen Joey Landreth medvirker på albumet.

Høydepunktene står i kø før Tora: Tross sin relativt unge alder (28 år) har hun allerede stått på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall under The Norwegian Blues Adventure, sammen med blant andre Knut Reiersrud, Vidar Busk og Amund Maarud. I oktober 2020 delte Tora hovedscenen under verdens største virtuelle gitarfestival Guitar.com LIVE med legender som Joe Bonamassa, Carlos Santana, St Vincent og John McLaughlin. I tillegg har hun spilt med både Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist) og Paul Gilbert (Mr Big) og vært gjestegitarist under Trygve Skaugs Norgesturné i 2019. Tora mottok i januar Adresseavisens Musikkstipend for 2021. Samme år var hun gjesteartist under Adam Douglas’ populære juleturné «An American Holiday». I dag er Tora Internasjonal Ambassadør for den franske gitarprodusenten Marceau Guitars, som har laget en skreddersydd signaturgitar for henne.

«Det spraker av energisk girl power, rocka virtuositet, lekenhet, og kruttsterk spilleglede når Tora og bandet står på scenen.» Moldejazz

Bandet TORA ble dannet i Flatanger i Trøndelag i 2011 og består i dag av Tora Dahle Aagård (gitar og vokal), Isak Seltveit (bass), Guri Tranås (kor), Anders Brønstad (gitar) og Magnus Galguften (trommer). Flesteparten av låtene er skrevet av Tora selv, noen i samarbeid med Andreas Dahle Aagård.

Brian Downey´s Alive and Dangerous - Lørdag 24.september i Lindehuset. Konsertstart kl.23.00

Blueslaget Lokst Utøve har den store gleden av å presentere en legende til årets blueshelg. Dublingutten Brian Downey lot seg inspirere i ung alder av Beatles, Kinks og Stones, og ble i tidlig med i bandet The Black Eagles sammen med skolekameraten Phil Lynott. Senere fortsatte de i Orphanage, før de høsten 1969 traff gitaristen Eric Bell. Sammen dannet de Thin Lizzy, og resten er musikkhistorie. I de neste 14 årene satt Downey trofast bak trommene, og holdt takten bak bassist og frontmann Lynott. Doble gitarer ble etter hvert et av kjennemerkene til bandet, og flere gitarister kom og gikk i denne perioden. Gary Moore var blant annet medlem i 3 perioder mellom 1974 og 1979. Etter 12 album på 12 år var det slutt i 1983. Phil Lynott døde i januar 1986. I tiden etter Lynotts bortgang, har gruppenavnet levd videre i forskjellige sammensetninger. Downey bestemte seg for noen år siden, for å gjøre sin egen variant av dette. Han samlet et knippe meget dyktige irske musikere, hentet navneinspirasjonen fra Lizzys live-album fra 1978 og kalte prosjektet for Brian Downey’s Alive And Dangerous. Siden har han turnert jevnlig rundt i Europa, og spredt glede blant gamle og nye fans av Thin Lizzy. I storhetstiden så slet bandet med å slå helt igjennom på det kommersielle markedet. Og har nok fått mer anerkjennelse og legendestatus i årene etterpå. For det mangler ikke på fantastiske låter i katalogen, og vi vil få servert dem alle i Lindehuset i september. Jailbreak, Dancing In The Moonlight, Still In Love With You, The Boys Are Back In Town, Bad Reputation, Black Rose, Whiskey In The Jar og mange flere. Alt ligger til rette for at dette kommer til å bli en magisk aften i Odda.

Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm - Lørdag 24.september på Iris Scene. Konsertstart kl.19.00

The Greenlight Stop - Lørdag 24.september på Iris Scene. Konsertstart kl.20.00

The Greenlight Stop er et nytt band fra Stavanger som har spilt sammen siden desember 2019. Opptredenen under Blueshelga blir deres første offentlige opptreden. Helga etter er de hyret inn til å spille på det kjente utestedet Martinique i Stavanger.

Kvartetten spiller renbarka egenskrevet indie-musikk. Det er mulig de lurer inn noen coverlåter også. 

Bandet består av;

Endre Ommundsen,  vokal, gitar

Tom Sand, bass

Chris Hansen, trommer

Stig Tornes, gitar, vokal

Enjoy!!

BB Lyngs Bluesband - Lørdag 24.september på Iris Scene. Konsertstart kl.21.00

Vetrhus Blues Band - Lørdag 24.september på Iris Scene. Konsertstart kl.23.00