Eliot Bronson

Over fem album har Eliot Bronson skapt sitt eget sound innenfor Americanasjangeren. Han har vunnet flere utmerkelser for sin musikk, turnerer jevnt og trutt i USA og Europa, og med sin karakteristiske kraftfulle og inderlige stemme har han vunnet hjerter over hele verden.

Hans ukentlige liveopptredner på Facebook, som startet under pandemien, har forlengst passert 150 sammenhengende uker, og har gitt ham et helt nytt publikum. 


Der hans to første album ble produsert av Grammy-vinnende Dave Cobb (Jason Isbell, Chris Stapleton), så er hans selvproduserte “Empty Spaces” fra 2020 et foreløpig høydepunkt i Bronsons katalog. Et samlivsbrudd førte ham fra Atlanta til Nashville, og deretter til en etter hvert legendarisk turné i Norge, som skaffet ham både nye venner og nye fans over hele landet. Inspirert av brudd og Europaturné laget han en plate som er tungt inspirert av livet og landet han besøkte når alt var på det mørkeste. 


Endelig er han tilbake på norsk jord, med seg har han kjæresten Jenna Shea Mobley, på fele og vokal. Sammen vil de garantert finne nye fans, nye venner og ikke minst trollbinde et publikum som har ventet i tre år på denne returen.

 

Gratis konsert!


Detaljer

Dato lørdag 20. mai 2023
Klokkeslett 15:0017:00
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Iris Scene
Adresse
Smelteverket 121
5750 ODDA